• 10 jaar praktijkervaring
  • Altijd flexibel
  • Deskundig en ervaren installateurs

Elektrotechnisch installateur bij uitstek

Van Maanen Elektra heeft als elektrotechnische installateur bijna 10 jaar ervaring in de elektrotechnische branche. Wij werken als onderaannemer vooral in de utiliteitsbouw en de agrarische sector. Hierdoor kunnen wij elektrotechnische installaties monteren in en op gebouwen zoals loodsen, schuren en kantoorpanden.

Efficiënte en effectieve elektrotechnische installateur

De elektrotechnische installaties die wij monteren zijn onder andere zonnepanelen, lichtinstallaties en energie installaties. Wij zijn de ideale partner voor u, als aannemer, als u het belangrijk vindt dat het project efficiënt en vakkundig uitgevoerd wordt.

Onze medewerkers bestaan uitsluitend uit gediplomeerde installateurs met jarenlange ervaring, waardoor projecten goed opgeleverd kunnen worden. Daarbij staat nazorg bij Van Maanen Elektra hoog in het vaandel. Wij controleren en herstellen eventuele opgelopen fouten tijdens de montage. Ook staan onze installateurs klaar na de montage om onverhoopte fouten te verhelpen.

Interesse?

Zoekt u een elektrotechnisch installateur? Van Maanen Elektra helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.