• 10 jaar praktijkervaring
  • Altijd flexibel
  • Deskundig en ervaren installateurs
Zonnepanelen laten monteren
Bent u op zoek naar een zonnepanelen installateur voor de installatie van de door u geleverde zonnepanelen? Van Maanen Elektra heeft jarenlange ervaring met het monteren van zonnepanelen. Hierbij worden ervaren elektrotechnische installateurs ingezet, wat Van Maanen Elektra de partner maakt waar u naar op zoek bent. 
 
Montage zonnepanelen platte en schuine daken
 
Van Maanen Elektra monteert zonnepanelen op verschillende soorten daken, van plat tot hellende daken, zoals daken met golfplaten en sandwichpanelen.
 
Wij zijn uw partner voor het monteren van de door u geleverde zonnepanelen. Wij zijn een ervaren onderaannemer die vooral werkzaam is in de agrarische sector en de utiliteitsbouw. 
 
Of is uw bestaande dak eerder aan vervanging toe dan uw zonnepanelen? Ook in dergelijke situaties bent u bij Van Maanen Elektra aan het juiste adres voor een advies op maat.
 
Nauwkeurige uitvoering van werkzaamheden
 
Al het werk wat wij verrichten wordt uitgebreid gecontroleerd. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed gaan, dan wordt dit direct opgelost door de installateurs die daadwerkelijk aan het project gewerkt hebben.
 
Interesse?
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan.